понедељак, 3. фебруар 2014.

VREME JE ! RADMILA GEROV

Poštovani građani, za nešto više od mesec dana u Negotinu će biti održani lokalni izbori, izbori na kojima će Negotin ponovo početi da živi kao jedna sasvim normalna opština u Srbiji.
Svedoci ste svih ulaganja u naš grad i sela u vreme kada smo mi bili na vlasti, a isto tako ste i svedoci aktuelne vlasti koja vodi našu opštinu nešto više od četiri godine.

Ne odustajemo, istinom protiv laži ! Centar grada dostojan građana opštine Negotin !
















Negotin po prvi put ima uređenu komunalnu mrežu !


Da se podsetimo..Park kod bisti Narodnih heroja, nekada ruglo grada, uredili smo ovako. Dogovor sa građanima da nastavimo da gradimo !


 Imali smo hrabrost da uredimo Knez Mihajlovu, najprometniju ulicu u gradu! I ne samo srce ulice, već sve do vašarišta. Danas možemo normalno da šetamo, obilazimo male dućane bez bojazni da ćemo upasti u neku rupu ili da ćemo biti poplavljeni sa prvom kišom. Uređen vodovod, kanalizacija, odvod atmosferskih voda, trotoari i asfaltirano. Tražimo podršku da nastavimo da radimo! Vaš glas za LDP nećemo izneveriti!

  
Dom kulture kakav nema u Srbiji. I ovo smo zajedno uradili. Sela nismo zapostavili. Budžet se puni novcem građana i sela i grada!


VREME JE !

Нема коментара:

Постави коментар