петак, 28. јануар 2011.

Četvrti sastanak mladih

U utorak 25.01.2011. godine u prostoriji OO Liberalno - demokratske partije Negotin održan je četvrti sastanak mladih. Dnevni red sastanka sastojao se od ukupno pet tačaka o kojima su pričali članovi Mladi LDP, a većina tačaka odnosi se na organizovanje akcija koje će biti sprovedene u narednom periodu.
Prva tačka dnevnog reda bila je Skupština mladih Liberalno - demokratske partije koja će biti održana 13.02.2011. godine u Beogradu. Zadatak mladih iz Negotina kao i iz svih ostalih odbora u Srbiji jeste da se odaberu tri punoletna delegata koja će ići na Izbornu skupštinu.
Druga tačka dnevnog reda bila je akcija pod nazivom "Prestani da ubijaš" koja će biti održana 31. januara tekuće godine u centru Negotina, a povod akcije dan borbe protiv pušenja. Početak akcije koju organizuju Mladi LDP Negotin najavljen je za 14. časova.
Tribina o narkomaniji, maloletničkoj delikvenciji..bila je treća tačka dnevnog reda. Detaljne informacije o datumu, vremenu i lokaciji održavanja ove tribine objavićemo u toku sledeće nedelje.
U okviru četvrte tačke razmatralo se o sprovođenju akcije "Regionalni putevi" koja će biti odrađena u februaru mesecu tekuće godine.

Pozivamo sve mlade ljude koji bi želeli da budu deo našeg tima, pristupnicu mogu popuniti ponedeljkom i sredom od 18 do 20 časova i subotom od 10 do 12 časova u prostoriji Liberalno - demokratske partije koja se nalazi u ulici JNA br. 10.

Нема коментара:

Постави коментар