субота, 1. јануар 2011.

NOVA POLITIKA, NOVA EKONOMIJA, NOVA GODINA!

Na dan dočeka Nove 2011. godine, mladi LDP Negotin organizovali su akciju deljena letaka i kalendarčića građanima opštine Negotin.
Svako ko je prošao pored štanda ili u centru sreo aktiviste, dobio je svoj materijal čiji je cilj da se dokaže da budućnost pripada onima koji veruju u budućnost svoji snova.
Srbiji treba velika promena, a ne lažni politički i ekonomski sedativ koji će održavati postojeći haos. Oko nas žive milioni odgovornih i ambicioznih ljudi. Zato je Noga godina prava prilika da se obratimo baš tim ljudima. Da napravimo nove planove kako bi u 2011. godini LDP postao snaga bez koje će biti nemoguća vlada posle sledećih izbora.

Da Srbija bude dobra koliko su dobri najbolji ljudi u njoj.
Da naše ideje postanu vrednost Srbije u 2011. 

Da zajedno nateramo vladu da napusti pogrešnu ekonomsku politiku zbog koje smo izgubili milijarde evra investicija, zadužili se više nego što možemo, dotukli srednju klasu i mlade, oterali investitore, odložili sređivanje haosa u penzijskom fondu, uništili agrar i građevinsku industriju, slobodno tržište zamenili partijskim upravljanjem. Da kažemo državi da nećemo da nas demagoški vara da je bolje misliti stomakom nego glavom.


Da partijski šalteri više ne budu mesta 
gde se odlučuje o našim životima!

Srbiju zajedno možemo da dovedemo do pozitivne odluke o kandidaturi za EU. Da proširimo podršku za LDP kako bi smo bili nova snaga u sledećoj vladi koja će dati podršku sposobnima, a ne poslušnima, ponovo pokrenuti privatizaciju, odustati od popularizma gde država obmanjuje ljude da će nam ona puniti stomak ako imamo komandnu privredu, državnu energetiku i JAD, mlekare, kombinate.

Da Srbija proključa od ideje, ambicije, 
efikasne politike, novih ljudi!

Nismo spremni da ćutimo pred činjenicom da su evropske integracije usporene vladinom "stani-kreni" politikom, da se zbog nedostatka hrabrosti beži od prilike da ulaskom u NATO zbrazimo unutrašnje promene i prestanemo da budemo ugroženo i izolovano ostrvo.

Нема коментара:

Постави коментар