среда, 11. јануар 2012.

SAOPŠTENJE MLADIH LDP

Povodom napada grupe huligana na aktiviste Mladih LDP Voždovac u centru Beograda, kao organizacija Mladih LDP osuđujemo ovaj bezumni čin grupe nasilnika, koja je dala sebi za pravo da fizičkim obračunom ispoljava različita politička opredeljenja, i uz upotrebu sile pokušava da u Srbiji stvori klimu straha i neizvesnosti.

Sama činjenica da je napad izvela grupa obesnih mladića, koja je pri tom koristila i oružje, dokazuje da ovo društvo još uvek živi pod neprestanom politikom agresije koja drugačije mišljenje doživljava kao jeres. Ne postoji napad i pretnja koji će nas naterati da odustanemo od zadatka koji smo pred sebe postavili, a koji za cilj ima uređeno društvo neopterećeno nasiljem, sposobno da se bori sa onima koji bi danas, nas kao građane, da drže za taoce svojih bolesnih misli i ambicija.

 Pozivamo nadležne organe da slučaj ispitaju, napadače privedu pravdi, a građane da u nedeljama i mesecima koji dolaze pruže bezrezervnu podršku Liberalno demokratskoj partiji, kako bi politika Preokreta dobila svoju potvrdu i na predstojećim izborima.


Mladi LDP

Нема коментара:

Постави коментар