уторак, 31. јануар 2012.

PUŠENJE UBIJA!



Povodom Svetskog dana borbe protiv pušenja, mladi LDP Negotin su deljenjem propagandnog materijala o štetnosti duvana pokušali da skrenu pažnju sugrađanima da ostave duvan jer on ne može da donese ništa dobro.
I ako je u Srbiji stupio nov Zakon o zaštiti stanovništva od izloženosti duvanskom dimu, poslednje ankete pokazale su da čak 80% stanovništva podržava odredbe tog Zakona.


Predsednica komisije za prevenciju upotrebe duvana dr. Srmena Krstev kaže da su građani sve više svesni koliko cigareta štetno utiče na zdravlje i ističe da je Zakon o zaštiti stanovništva od izloženosti duvanskom dimu u Srbiji bio neophodan.
Mladi LDP Negotin su u centru grada danas naišli na dosta sugrađana koji odbijaju da prime materijal kad čuju o čemu se radi. 
Ne treba zaboraviti da pušenje nepovoljno utiče na plodnost, kod muškaraca impotencija, dovodi do promene boje noktiju i zuba kao i preranog starenja kože. Pušenje je najbrži put do kancera!
ODLUKA JE NA VAMA! 


1 коментар:

  1. Pozdrav,

    Dobro je da neko pokusava da podigne svest ljudi o stetnosti pusenja. Ako vam treba materijal za tekstove potrazite ovde

    poz

    ОдговориИзбриши