среда, 1. фебруар 2012.

Školski autobus ponovo u kvaru

Učenici Poljoprivredne škole sa domom učenika "Rajko Bosnić", u utorak 31. januara i danas 01. februara nisu pohađali nastavu jer se školski autobus po ko zna koji put pokvario.
Kako saznajemo direktor ove škole nije uspeo da postigne dogovor sa kompanijom "Nikolić prevoz" oko prevoza učenika jer cifra koju traži ovaj prevoznik ne odgovara.
Pitamo se šta su očekivali ? Koliko će godina još on da vozi ? Sećate se profesora iz iste škole koji je na Skupštini rekao "Može on još dve godine" ? 



Od Skupštine nije prošlo dve godine, on se pokvario po ko zna koj put !? Koga trebamo sada da krivimo ? Odbornička grupa LDP je bila upravu kada je tražila da opština kupi nov autobus, ali naravno, većina to neće zato što on može još dve godine!
Ministarstvo prosvete nema para kao i uvek, donacija nema tako da škola dok se ne kupi nov autobus, mora sama da snosi troškove plaćajući prevoznika koji će voziti đake u školu.



Da li je ovo normalan autobus za prevoz dece u 21.veku ?
PROCENITE SAMI!
PREOKRET!

1 коментар:

  1. Pa dobro problema ima ali koliko znam ti se istim vise NE VOZIS a i ja sam isao gore u skolu pa je i tada bilo jos vecih problema sa autobusom (vise smo isli peske nego se vozili) pa nismo plakali nego smo se trudili da naucimo nesto a ne da vodimo politiku skole sarad stranackih poena. CAO

    ОдговориИзбриши