среда, 1. децембар 2010.

Humanost na delu!

Članovi Mladi LDP Negotin na današnjem sastanku koji je održan u prostoriji Liberalno - demokratske partije, rešili su da pokrenu niz raznih humanitarnih akcija za pomoć socijalno - ugroženim porodicama, ne samo u gradu već i u selima negotinske opštine.
Mladi LDP Negotin razgovarali su danas kako, kome i na koji način da pomognu, pa su predlozi bili da se pomogne najugroženijim seoskim školama kupovinom sportske opreme, zatim da se pomogne mladim sugrađanima u rešavanju zdravstvenih problema, a jedna od akcija koja će biti realizovana za vreme Novogodišnjih i Božićnih praznika jeste raspodela odeće našim sugrađanima koji žive u Karađorđevoj ulici. 



Na ovaj način pozivamo sve simpatizere LDP -a koji žele da se uključe u ovu akciju da svoje bespotrebne stvari, obuću, odeću, dečije igračke i sve ono što više ne koristite, donesu u opštinski odbor Liberalno - demokratske partije koja se nalazi u ulici JNA br. 10. ponedeljkom i sredom od 18. do 20.h i subotom od 10. do 12h.
Sve stvari će biti raspodeljene i zapakovane u paketiće koje će ponavljamo za vreme predstojećih praznika Mladi LDP Negotin poklanjati našim najmlađim i starijim sugrađanima koji žive u Karađorđevoj ulici.



Mladi LDP Negotin će u dogovoru sa par kafića u gradu takođe organizovati takozvan "Humanitarni vikend" koji će najverovatnije biti održan u petak i subotu, 17. i  18. decembra.
Poenta ove akcije jeste da se sakupi što više finansijskih sredstava za pomoć našim sugrađanima na taj način što će se ti kafići sa kojima bude postignut dogovor o saradnji za taj vikend ili podići cene proizvoda za 5. dinara ili će se odreći od svakog proizvoda istu toliku sumu novca. Taj novac će biti utrošen kako smo gore naveli na kupovinu sportske opreme najugroženijim seoskim školama, jednim delom će se pomoći mlađim sugrađanima u rešavanju zdravstvenih problema, a jedan deo će se odvojiti za starije socijalno - ugrožene osobe koje će biti snabdevene hranom.
U koliko imate predloge kome i kako pomoći, molilmo vas da nam pišete na sledeću email adresu:
mladildpnegotin@gmail.com ili dođite u prostoriju stranke sredom od 18.h gde nam možete lično izneti svoje predloge, sugestije i drugo.

Нема коментара:

Постави коментар